Akcije, Aktivnosti

Akcija čišćenja – Kamenički park

Ispred organizacije Zelena Stolica upućujemo Vam poziv za učestvovanje u akciji čišćenja Kameničkog parka koju organizujemo povodom Evropskog dana parkova 24. maja 2021. godine. Pomenuta akcija je deo zajedničke akcije koju Zelena Stolica sprovodi sa Gradskom upravom za zaštitu životne sredine pod nazivom „Two wheels – zero carbon“. 
Simboličan  gest čisćenja poteza ka ulazu u Kamenički park pokazatelj je promena koje svaki pojedinac može da unese u naše društvo, ali sinergijom svih zajedno rezultati su vidljiviji.
Ovo je prilika da pozovemo sve organizacije koje se bave zaštitom životne sredine ili žele da doprinesu poboljšanju stanja i unapređenju iste u Novom Sadu, da se pored pomenute akcije upoznaju i sa radom i svrhom Zelene Stolice.
Kao telo koje ima ulogu spone između civilnog sektora i donosioca odluka želimo da proširimo naše kapacitete i delovanje tako što ćemo pružiti priliku i drugim organizacijama da kroz zajedničko članstvo i partnerstvo u Zelenoj Stolici utičemo na kvalitet životne sredine u Gradu Novom Sadu.

Naš primarni cilj je ujedinjenje radi očuvanja životne sredine i funkcija spone između civilnog sektora i donosioca odluka, s toga je veoma značajno imati uvid u stanje kapaciteta NVO organizacija koje deluju na teritoriji Grada Novog Sada. Molimo Vas da iz prethodno pomenutog razloga popunite anketu na našem sajtu koja je anonimna i koju možete pronaći na našem sajtu.

Ovaj događaj je sjajna prilika da se bolje upoznamo i uspostavimo saradnju.
Na našem sajtu se takođe nalazi i pristupni odeljak čijim popunjavanjem inicirate mogućnost za saradnju https://www.zelenastolica.com/prikljuci_se/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *