Aktivnosti, Izveštaji

Izveštaj sa I sednice Saveta za zaštitu životne sredine

Sednica je održana je u Plavoj sali Skupštine Grada Novog Sada, 16.12.2020. godine. S obzirom da je ovo 1. sednica Saveta u novom sazivu, predsednik Saveta je predstavio način rada Saveta u narednom periodu, istakao važnost saradnje sa Radnom grupom „Zelena stolica“. U cilju smanjenja količine štampanog materijala, učesnici sednice su dobili elektronski materijal i uputstvo za skidanje materijala sa portala e-documents.

Doneto je rešenje o davanju saglasnosti na Program rada i finansijski plan Agencije za energetiku Grada Novog Sada za 2021. godinu i usvojen Izveštaj o sprovođenju Programa zaštite životne sredine Grada Novog Sada za period 2015-2024. i o realizaciji Akcionog plana za sprovođenje Programa zaštite životne sredine Grada Novog Sada za period 2015-2019.
Doneta je odluka o dopuni Programa zaštite životne sredine Grada Novog Sada za period 2015-2024. U pripremi Akcionog plana za naredne četiri godine, biće uključene sve zainteresovane strane kako bi se obezbedilo učešće javnosti i poštovanje potreba i mišljenja svih segmenata društva.

Sednici je prisustvovala Dušica Milenković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *