Postani deo tima Zelene stolice

Postani deo tima
Zelene stolice

Rad Radne grupa Zelene stolice zavisi direktno od mreže zainteresovanih udruženja građana sa teritorije Grada Novog Sada koja u svom osnivačkom aktu kao oblast delovanja imaju zaštitu životne sredine kao i zainteresovanih pojedinaca koji u svom profesionalnom radu u fokusu imaju zaštitu životne sredine,ali i svih građana koji žele da svojim radom i zalaganjem daju dopinos u ostvarenju ciljeva Zelene stolice u Novom Sadu. Mreža će se u kontinuitetu širiti, kako bi rad Zelene stolice bio transarentan, kvalitetan i svrsishodan.

Ukoliko želite da se priključite radu Zelene stolice, molimo vas popunite priloženi upitnik upitnik (ukoliko se prijavljujete kao NVO organizacija obavezno proverite da li ste otvorili pravo polje)

  • Fizičko lice
  • Organizacija civilnog društva

Obrazac za fizička lica

Za potrebe funkcionisanja osnovnih potreba Zelene stolice neophodna je uplata godišnje članarine u iznosu od 250 rsd. Svim članovima Zelene stolice jednom godišnje se šalje izveštaj o utošku sredstava najkasnije do 31. marta tekuće godine za predhodnu godinu.

Obrazac za NVO organizacije

Za potrebe funkcionisanja osnovnih potreba Zelene stolice neophodna je uplata godišnje članarine u iznosu od 500 rsd. Svim članovima Zelene stolice jednom godišnje se šalje izveštaj o utošku sredstava najkasnije do 31. marta tekuće godine za predhodnu godinu.